Συμπληρώθηκε το πάζλ των 16

Written by  Φεβ 12, 2015

Η φάση του « Last-32» του eurocup ολοκληρώθηκε με τις τελευταίες αναμετρήσεις της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Οι ομάδες που προκρίθηκαν συνεχίζουν στη φάση των 16 με διπλούς αγώνες και με φόντο την πρόκριση στα play-off.

 

Από τις χθεσινές αναμετρήσεις ξεχωρίζει η 17η σερί νίκη της Λοκομοτίβ Κούμπαν. Οι Ρώσοι επικράτησαν εκτός έδρας με 89-90 της Βαλένθια. Η «Λόκο» στρέφει τώρα το ενδιαφέρον της στις δίπλες αναμετρήσεις με την Μπάμπεργκ.

Η Ούνικς, που περίμενε να μάθει την αντίπαλο της, θα αντιμετωπίσει την Ιταλική Καντου η οποία μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ προσπέρασε στη βαθμολογία τη Λιμόζ και την άφησε εκτός συνεχείας. Η Ρόμα, που είχε εύκολο ρόλο απέναντι στην ουραγό Σαραγόσα, τερμάτισε πρώτη με ρεκόρ 4-2 και θα αντιμετωπίσει την Τουρκική Μπάνβιτ. Με νίκες τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους στο «Last-32» η Μπάγερν (87-63 την Μπάμπεργκ) και η Καρσίγιακα ( 83-90 την Νεπτούνας) και ολοκλήρωσαν τη δεύτερη φάση αήττητες.

Τέλος σε ένα αδιάφορο αγώνα η Πλοϊέστι του Μιχάλη Πελεκάνου κέρδισε την Νανσι με τον Έλληνα φόργουορντ να έχει 4 πόντους με 2/2 βολές, 1/3 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 15'09".

Τα ζευγάρια της φάσης των «16»

Ούνικς Καζάν - Καντού
Γκραν Κανάρια - Τσεντεβίτα
Ρόμα - Μπάνβιτ
Χίμκι - Ζενίτ
Μπάγερν Μονάχου - Βαλένθια
Τουρόφ - Παρί Λεβαλουά
Καρσίγιακα - Λιέτουβος Ρίτας
Λοκομοτίβ Κουμπάν - Μπάμπεργκ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.