Συνεχίζουν αήττητες Καρσίγιακα και Μπάγερν, στο τέλος «γέλασε» η Λιμόζ

Written by  Ιαν 21, 2015

Με τρεις αναμετρήσεις άνοιξε η τρίτη αγωνιστική του «Last-32» του Eurocup. Η διοργάνωση εχει μετατραπεί σε μια μικρή... Ευρωλίγκα με όλες τις αναμετρήσεις να κρύβουν εκπλήξεις και συγκινήσεις. Εξάλλου, το κίνητρο της συμμετοχής στην επόμενη κορυφαία διασσυλογική διοργάνωση για τον νικητή είναι πολύ σημαντικό.

 

Η Τουρκική Καρσίγιακα επικράτησε στο Παρίσι της Παρί Λεβαλουά με 85-75 και έκανε το 3/3 στο γκρουπ Μ. Καλύτερος παίκτης των νικητών ο Ντίξον που σημείωσε 22 πόντους και τον ακολούθησε ο Γκάμπριελ με 17.

Την τρίτη της νίκη πέτυχε και η Μπάγερν Μονάχου που έφυγε από την Λουμπλιάνα με την νίκη (90-80) επί της Ολύμπια. Στίματς με 24 και Μπράιαντ με 18 ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους Βαυαρούς που διανύουν εξαιρετική φόρμα.

Στον όμιλο του ΠΑΟΚ, η Λιμόζ δυσκολεύτηκε, αλλά επικράτησε στο «BEAUBLANC» της Καντού με 81-70. Η Καντού για μια ακόμα αναμέτρηση δεν κατάφερε να πάρει την νίκη να και βρέθηκε να είναι μπροστά στο σκορ με 66-64 πέντε λεπτά περίπου πριν το τέλος. Οι «Λιμουζό», όμως, με ένα σερί 8-0 ανέτρεψαν την κατάσταση και πανηγύρισαν την πολύ μεγάλη νίκη που τους έφερε στην κορυφή του ομίλου με ρεκόρ 2-1. «Double-double» για τον Μόερμαν με τον 26χρονο πάουερ φόργουορντ να σταματά στους 20 πόντους, τα 11 ριμπάουντ και τα 3 κλεψίματα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Τρίτης (20/1)

Λιμόζ-Καντού 81-70
Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Μπάγερν Μονάχου 80-90
Παρί Λεβαλουά-Πίαρ Καρσίγιακα 75-85

Σήμερα ο ΠΑΟΚ

Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Χίμκι. Ο «Δικέφαλος» μετά την νίκη-θρίλερ επί της Καντού υποδέχεται την πάντα ισχυρή Χίμκι με σκοπό την νίκη που θα τον πάει στο 2-1. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να επιβάλει το ρυθμό του και να μην επιτρέψει στους Ρώσους να «τρέξουν». Ο τεχνικός της ομάδας γνωρίζει ότι μόνο έτσι θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πάρει το «ροζ» φύλλο αγώνα απέναντι στην πιο επικίνδυνη ομάδα του ομίλου.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.