2005-2017: Σατανικές συμπτώσεις

Written by  Ιουν 23, 2017

Ο καλός συνάδελφος και φίλος του agapotobasket.gr Μάριος-Δημήτριος Περδικάρης "μυρίζει", όπως όλοι μας, τιρινίνι και το υποστηρίζει, σημειώνοντας ορισμένες... σατανικές συμπτώσεις της πορείας των κοριτσιών του Κώστα Κεραμιδά με την αντίστοιχη των αγοριών του Παναγιώτη Γιαννάκη που το 2005 σήκωσαν το δεύτερο ευρωπαϊκό για την Εθνική Ανδρών.


Γράφει ο Μάριος-Δημήτριος Περδικάρης

- Το τουρνουά των Ανδρών διεξήχθη από τις 16 ως τις 25 Σεπτεμβρίου το 2005. Το παρόν τουρνουά ξεκίνησε στις 16 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιουνίου και το σύστημα διεξαγωγής είναι ακριβώς ίδιο με εκείνο του 2005.

- Προπονητής της Εθνικής Ανδρών τότε ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Προπονητής στην Εθνική Γυναικών τώρα είναι ο Κώστας Κεραμιδάς. Και οι δύο... προπονητές της ανδρικής ομάδας του Αμαρουσίου, τη στιγμή που γινόταν η διοργάνωση.  Επίσης, όλως τυχαίως ο coach Κεραμιδάς ήταν στο προπονητικό σταφ του coach Γιαννάκη στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου.

- Στον δεύτερο αγώνα της διοργάνωσης και οι δύο Εθνικές μας ηττήθηκαν από την Σλοβενία.

- Στον ημιτελικό αγώνα η Εθνική Ανδρών 2005 αντιμετώπισε την Γαλλία. Τότε ο Βασίλης Σκουντής είχε πει «βάλτο αγόρι μου». Στον ημιτελικό αγώνα το Σάββατο η Εθνική Γυναικών θα αντιμετωπίσει την Γαλλία. Τώρα ο Βαγγέλης Ιωάννου ίσως πει «βάλτο κορίτσι μου». Στον άλλο ημιτελικό βρισκόταν και τότε η Ισπανία, μόνο που τώρα θα αναμετρηθεί με το Βέλγιο και όχι με την Γερμανία.

- Και τότε και τώρα η Γαλλία ήταν η μοναδική ομάδα που βρέθηκε δύο φορές απέναντι μας (στον όμιλο και στα νοκ-άουτ). Το 2005 τη νικήσαμε βέβαια δύο φορές.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.