Η Εβίνα Μάλτση μετά την επική πρόκριση (vid)

Written by  Ιουν 22, 2017

Η "συμμορία των 12" έκανε ένα ακόμα θαύμα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και οι Ελληνικές σημαίες κυμάτισαν στην O2 Arena της Πράγας. Μάτια βουρκωμένα και λόγια που μπερδεύονται με τα συναισθήματα και δεν μπορούν να αποτυπωθούν.  

Πράγα: Σεβαστή Βρακατσέλη

Όλοι παραμιλάνε, όπως και η Εβίνα Μάλτση μετά τη νίκη επί της Τουρκίας και τη διπλή πρόκριση της Εθνικής στους 4  του Ευρωμπάσκετ αλλά και στο Παγκόσμιο της Ισπανίας.

Οι δηλώσεις της στο Agapotobasket.gr:

Κάνατε όλη την Ελλάδα να παραμιλάει.
Εδώ παραμιλάμε εμείς, η Ελλάδα δεν θα παραμιλάει;

Πες μου πως ζήσατε αυτό το παιχνίδι.
Δεν ξέρω, δεν νομίζω ότι έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τι χαρά που νιώθουμε αλλά εμείς μπήκαμε να παίξουμε άλλα ένα παιχνίδι σε μια σειρά αγώνων που είναι πολύ δύσκολη με αρκετή κούραση, πνευματική, σωματική. Είχαμε εκπληκτικό πλάνο. Συγχαρητήρια σε αυτό το τιμ που δεν κοιμάται ποτέ, που πιστεύει σε εμάς, που μας ετοιμάζει και κάνει το απίστευτο δυνατό. Συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες που είμαστε στρατιώτες και ακολουθούμε το πλάνο και κάνουμε αυτό που κάνουμε. Σήμερα παίξαμε εκπληκτικό μπάσκετ. Δεν το πιστεύω ότι είμαστε στις τέσσερις  ομάδες τις Ευρώπης, νόμιζα ότι το 2009 δεν θα το ξεπεράσουμε ποτέ. Το επόμενο παιχνίδι είναι διεκδίκηση για ένα μετάλλιο. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα και σε ηλικία 39 ετών που οι περισσότερες θα είχαν σταματήσει. Απίστευτη χαρά, απίστευτη περηφάνια για αυτή την ομάδα, για αυτά τα κορίτσια. Νομίζω ότι τελικά αφήνουμε κάτι πίσω μας, μια παρακαταθήκη για τα νέα παιδιά.

Πρώτα ο Θεός ένα ακόμα Παγκόσμιο.
Καλά δεν το πιστεύω αυτό, Λέγαμε πριν το παιχνίδι ότι δεν έχουμε άγχος εναντίον της Τουρκίας και ότι στη χειρότερη αν δεν περάσουμε τετράδα, γιατί το έχουμε πάθει πάρα πολλές φορές αυτό το πράγμα να χάνουμε για δυο πόντους, για τέσσερις πόντους την τετράδα λόγω ενός ριμπάουντ, μιας λεπτομέρειας, κυνηγάμε 5η-6η θέση, άλλη μια νίκη δηλαδή για να πάρουμε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο και τώρα αυτό ήρθε σήμερα. Εγώ έκανα περίπου είκοσι λεπτά μετά το παιχνίδι να το συνειδητοποιήσω. Πανηγύριζα για την τετράδα και ακούω Παγκόσμιο και έπαθα αμόκ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο το θέλω και τι σημαίνει για εμένα αυτό.

Πλέον είναι μια νίκη μακριά το μετάλλιο.
Είναι μια νίκη για μετάλλιο αλλά εγώ κρατάω χαμηλά την μπάλα. Έχω δει πολλά να γίνονται. Δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε, ένα καινούργιο πλάνο να ακολουθήσουμε. Παίζουμε εναντίον πολύ δυνατών ομάδων πλέον, δεν είναι ότι έχουμε εύκολους αντιπάλους, πιο έμπειρες οπότε εφιστώ την προσοχή όλων. Θα διασκεδάσουμε σήμερα σίγουρα αλλά αύριο πρέπει να συγκεντρωθούμε. Δεν θα είναι εύκολο. Χαμηλά τη μπάλα και κάνουμε τη δουλειά μας. Αυτό κάναμε και σήμερα νομίζω.

 



           

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.