Η ομογένεια στο πλευρό της Εθνικής (pics)

Written by  Ιουν 18, 2017

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Ελληνική αποστολή σήμερα που είχε το ρεπό της.


Πράγα: Σεβαστή Βρακατσέλη

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δέχτηκε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει την επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ελληνικής κοινότητας της Πράγας που θέλησε να γνωρίσει από κοντά τις αθλήτριες και να τις εμψυχώσει εν όψει της συνέχειας (όλοι τους έχουν δώσει δυναμικό παρόν στο γήπεδο και θα είναι εκεί και στα επόμενα παιχνίδια).  .  

Οι διεθνείς συνομίλησαν μαζί τους, έβγαλαν φωτογραφία με την Ελληνική σημαία και τους χάρισαν ένα λάβαρο με τς υπογραφές τους.


Πηγή: ΕΟΚ

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.