«Χάσαμε στις λεπτομέρειες»

Written by  Ιουν 17, 2017

Η κούραση, η αστοχία και οι λεπτομέρειες ήταν αυτά που στέρησαν από την Εθνική ομάδα ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα τη δεύτερη μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Τσεχίας.

Πράγα: Σεβαστή Βρακατσέλη

Πλέον ακολουθεί ο αγώνας με τη Γαλλία τη Δευτέρα (αύριο όλες οι ομάδες έχουν ρεπό) και η υπόθεση πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή όπως δήλωσαν και οι Κώστας Κεραμιδάς και Άρτεμις Σπανού μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στη Σλοβενία. 

Κώστας Κεραμιδάς: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες»

«Είχαμε μια πολύ κακή μέρα στην επίθεση και αυτό φαίνεται και από τα ποσοστά μας. Προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις μέσα από την ποικιλία που έχει το δικό μας παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε, αν και η άμυνά μας δούλεψε και πάλι. Προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε την άμυνά μας στην αντίπαλο, εν μέρει τα καταφέραμε και το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες. Όταν ήρθαμε εδώ λέγαμε να κερδίσουμε την Σλοβενία, να κάνουμε μια νίκη για να βγούμε τρίτοι στον όμιλο. Αποδείχθηκε, όμως, από τα αποτελέσματα του δικού μας ομίλου τουλάχιστον, ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η Σλοβενία έχασε ένα καλάθι από τη Γαλλία και εμείς κερδίσαμε τη Σερβία και αυτό δείχνει ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Η ομάδα μας, πάντως, δείχνει δυνατή και ικανή να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο».

Άρτεμις Σπανού: «Στο τέλος ήρθε η ήττα»

«Είχαμε μια κακή μέρα στην επίθεση, τα δώσαμε, όμως, όλα στην άμυνα, όπως σε κάθε παιχνίδι, και αυτό δεν αλλάζει. Μπορεί να χάσαμε κάποιες μάχες και να μας πίεσαν πάρα πολύ οι αντίπαλοι, αλλά αυτό το περιμέναμε και δεν ήταν έκπληξη. Το παιχνίδι  χάθηκε στις λεπτομέρειες και ήταν ένας αγώνας που τον θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ. Στο τέλος από κάποια χαμένα σουτ και ριμπάουντ ήρθε η ήττα».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.