Εκκίνηση από το Μαρούσι με τελικό προορισμό την Πράγα

Written by  Μάι 18, 2017

Για το απόγευμα της Πέμπτης (18/5) ήταν προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής γυναικών και στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, που είναι η έδρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια, ήταν όλοι από νωρίς.


Το μεγάλο ραντεβού του φετινού καλοκαιριού για την Εθνική ομάδα γυναικών είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Τσεχία από 16 έως 25 Ιουνίου.

Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Λολίτα Λύμουρα, Νίκι Έιβερι, Εβίνα Σταμάτη, Ρούλα Μούλη, Στέλλα Καλτσίδου, Ελεάννα Χριστινάκη, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά, Κατερίνα Σωτηρίου, Μαριέλλα  Φασούλα, Άρτεμις Σπανού και Ιωάννα Δίελα είναι οι αθλήτριες που περιελάμβανε το κάλεσμα του Κώστα Κεραμιδά συνθέτοντας μια αρκετά ανανεωμένη Εθνική. Καινούργιο πρόσωπο είχε και το προπονητικό τιμ με την προσθήκη σε αυτό του Άγγελου Τσίκληρα. Μοναδική απουσία στην πρώτη συγκέντρωση ήταν αυτή της Στέλλας Φουράκη για την οποία, η ΕΟΚ στην ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τη συγκέντρωση της ομάδας, αναφέρει:

«Η Στέλλα Φουράκη λόγω ενός σοβαρού προσωπικού προβλήματος δεν θα μπορέσει να πάρει μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής».

Στην πρώτη συγκέντρωση, δεν προπονήθηκε η Στέλλα Καλτσίδου που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς από τη Δευτέρα, όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ.

Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά ενώ μέχρι τα τελικά του επόμενου μήνα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει φιλικά σε Ελλάδα και εξωτερικό (26/5, 2/6, 7-9/6) προκειμένου το τεχνικό τιμ να βγάλει τα συμπεράσματά του και να καταλήξει στην τελική 12άδα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.