Χατζηνικολάου: «Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο»

Written by  Νοε 25, 2016

Μετρώντας 15 χρόνια με τη γαλανόλευκη φανέλα η Όλγα Χατζηνικολάου ετοιμάζεται για την πέμπτη της συμμετοχή σε τελικά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

Η διεθνής γκαρντ μίλησε στο agapotobasket.gr για την ήττα που... έφερε την πρόκριση αλλά και το πόσο σημαντικό είναι που η Εθνική ομάδα είναι συνεχώς παρούσα πολλά χρόνια τώρα σε κορυφαία γεγονότα. 

«Στον αγώνα με τη Ρωσία πάλι καλά που ροκανίσαμε τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο. Προσωπικά δεν φοβήθηκα καθόλου. Θεωρώ ότι δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε χειρότερη εμφάνιση από αυτή που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο και ήμουν σίγουρη ότι στο δεύτερο θα το γυρίσουμε και θα πάμε καλύτερα. Το θέμα είναι ότι πετύχαμε το στόχο μας και πλέον κοιτάμε το επόμενο βήμα που είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση. Ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή επετεύχθη. Είναι πολύ σημαντικό και συγκινητικό για την Εθνική γυναικών από το 2001 να είναι παρούσα σε τόσο μεγάλα ραντεβού. Η μοναδική χρονιά που δεν καταφέραμε να προκριθούμε στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ήταν το 2013 αλλά με τη σταθερή μας συμμετοχή σε αυτά δείχνουμε ότι αυτή η ομάδα έχει μέταλλο, έχει χτιστεί σε γερές βάσεις και τώρα το μόνο που θέλουμε όλες μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και στην επόμενη διοργάνωση, το καλοκαίρι στην Τσεχία. Δεν πρέπει να σταματήσουμε να δουλεύουμε, είναι μια ακόμα διοργάνωση στην οποία θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα». 

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.