Με 14 παίκτριες στη Χαλκίδα

Written by  Νοε 16, 2016

Η Εθνική ομάδα γυναικών μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του κρίσιμου αγώνα του Σαββάτου (19/11 16:00) κόντρα στη Βουλγαρία στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2017.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ολοκληρώθηκε στην Αθήνα και το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να ταξιδέψουν την Πέμπτη το πρωί στη Χαλκίδα και οι 14 αθλήτριες που συμμετέχουν στις προπονήσεις.

Στην τελευταία προπόνηση, στην Αθήνα, έδωσαν το παρόν όλες εκτός από τις Εβίνα Μάλτση και Όλγα Χατζηνικολάου που συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Η αποστολής της Εθνικής Γυναικών που θα ταξιδέψει για τη Χαλκίδα αποτελείται από τις Ναυσικά Σταυρίδου, Αγγελική Νικολοπούλου, Ζωή Δημητράκου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάτση, Πέλη Παπαμιχαήλ, Λολίτα Λύμουρα, Κατερίνα, Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Άρτεμις Σπανού, Στέλλα Φουράκη, Άννα Σπυριδοπούλου, Στέλλα Καλτσίδου και Ιωάννα Δίελα. Οι Τάνια Χαλιβέρα (έχει πρόβλημα τραυματισμού στο μηνίσκο) και Νίκι Έιβερι είναι οι μόνες παίκτριες από την αρχική επιλογή του Κώστα Κεραμιδιά που δεν θα ακολουθήσουν την υπόλοιπη αποστολή.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.