Σωτηρίου: «Τον καλύτερο μας εαυτό για την πρόκριση»

Written by  Νοε 15, 2016

Το τρίτο και τελευταίο "πακέτο" παιχνιδιών της Εθνικής ομάδας γυναικών στα πλαίσια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2017 είναι προ τον πυλών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πραγματοποίησε τη Δευτέρα την πρώτη του συγκέντρωση και παρά τις πολλές απουσίες στην πρώτη προπόνηση η αισιοδοξία για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο κορυφαίο γεγονός της Ευρώπης που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Τσεχίας (16-25/6) είναι εμφανής αλλά και συγκρατημένη την ίδια στιγμή καθώς όλα κρίνονται μέσα στο παρκέ και με την ιδιαιτερότητα ότι στο τέλος των προκριματικών θα αφαιρεθούν τα αποτελέσματα με την τέταρτη ομάδα του κάθε ομίλου όλα είναι ρευστά.

Η Κατερίνα Σωτηρίου μίλησε στο agapotobasket.gr για τη χαρά της που βρίσκεται για ακόμα μια φορά στην Εθνική ομάδα, τη σημασία της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στη Βουλγαρία αλλά και την αναγκαιότητα ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, όπως έκανε άλλωστε και στα δυο προηγούμενα παιχνίδια στη Χαλκίδα, ώστε να αποτελέσει τον έκτο παίκτη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Μπορεί να ακούγεται κοινότυπο αλλά πραγματικά, επειδή είμαι και στο εξωτερικό, είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ. Είμαι ευλογημένη για άλλη μια φορά που βρίσκομαι στην Εθνική ομάδα και δεν υπάρχει άλλο πράγμα στο μυαλό μας από τη νίκη με τη Βουλγαρία και την πρόκριση στη συνέχεια. Πιστεύω ότι όλες οι κοπέλες θα βάλουν στην άκρη την κούραση τους και ότι έχουν στο μυαλό τους από τις ομάδες τους. Θα συγκεντρωθούμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό όπως κάνουμε πάντα για να πάρουμε την πρόκριση. Σίγουρα το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό και θα μας φέρει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση.

Για μένα το πρώτο παιχνίδι είναι και το σημαντικό αυτή τη στιγμή. Δεν σκέφτομαι το επόμενο και δεν πρέπει να το κάνουμε. Δεν υπάρχει η Ρωσία αν δεν τελειώσει ο αγώνας με τη Βουλγαρία. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν είναι ίδια η δυναμικότητα αλλά είναι ο επόμενος στόχος που θα τον σκεφτούμε από το Σάββατο το βράδυ και μετά. Ο πρώτος στόχος είναι και τελικός  

Όπως πάντα θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, στη σκληρή άμυνα μας και φυσικά θέλουμε και τον κόσμο μαζί μας. Η Χαλκίδα έχει αποδείξει ότι γεμίζει το γήπεδο και συμπαραστέκεται στην προσπάθεια μας και θέλουμε όλοι να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια και να είμαστε όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι σε λίγο καιρό».

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.