Χωρίς Σλούκα στο Τορίνο η Εθνική

Written by  Ιουν 30, 2016

Ο Κώστας Σλούκας δεν θα καταφέρει να ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής Ομάδας στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο, αφού, έπειτα από την ολοκλήρωση των εξετάσεών του, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το πρόβλημα στο πέλμα του δεν έχει υποχωρήσει κι έτσι ο Φώτης Κατσικάρης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Όπως ενημέρωσε σχετικά η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, οι εξετάσεις του έμπειρου γκαρντ έδειξαν ότι υπάρχει μεν βελτίωση στο πρόβλημά του, αλλά δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί παρά μόνο στατελευταία κρίσιμα παιχνίδια του τουρνουά, χωρίς αυτό, βέβαια, να είναι σίγουρο.

Με αυτό το δεδομένο και γνωρίζοντας ότι ακόμα κι αν τα κατάφερνε να αγωνιστεί, θα το έκανε χωρίς καμία απολύτως προετοιμασία, ο Κώστας Σλούκας συζήτησε με τον Φώτη Κατσικάρη και αποφασίστηκε να τεθεί εκτός ομάδας, αφού πρώτα ο Ομοσπονδιακός Προπονητής τον ευχαρίστησε για τη διάθεσή του και την προσπάθεια που κατέβαλε μέχρι την τελευταία στιγμή να ενταχθεί στην αποστολή.

Παράλληλα, η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης, οι Γιάννης Μπουρούσης, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Στράτος Περπέρογλου που ενσωματώθηκαν πιο αργά με την αποστολή υποβλήθηκαν σε έλεγχο αντιντόπινγκ.

Πηγή: ΕΟΚ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.