Με αποφασιστικότητα σε ένα απαιτητικό Παγκόσμιο η Εθνική Κωφών Γυναικών

Written by  Ιουν 07, 2023
Αντίστροφα μετράει η Εθνικών ομάδα μπάσκετ Κωφών Γυναικών ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης.

Από 13 έως 24 Ιουνίου 2023 στα "Δύο Αοράκια" και στο "Λίντο" το σύνολο της  Φρόσω Δρακάκη θα τα δώσει όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα,  θέλοντας να συνεχίσει στον ρυθμό των τελευταίων χρόνων που δημιούργησαν την πιο επιτυχημένη εθνική ομάδα με το ιστορικό τρεμπλ χρυσών μεταλλίων (Ολυμπιακοί Αγώνες, Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και Παγκόσμιο πρωτάθλημα).

Την Τρίτη (6/6) το βράδυ η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Αθήνα και την Τετάρτη (7/6) το βράδυ θα αναχωρήσει για την Κρήτη.

"Ύστερα από ένα μήνα προετοιμασίας η ομάδα έδειξε θέληση, υπομονή, βελτίωση και πάνω απ όλα διάθεση. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και αισιόδοξη για όλη αυτή τη δουλειά που έχει γίνει από πλευράς συμπαικτριών και προπονητικού τιμ. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και απαιτητικό αλλά η ομάδα δούλεψε σκληρά και πιστεύω ότι θα βγάλει τον καλύτερο της εαυτό όπως έχει κάνει και τα προηγούμενα χρόνια μέσα στο γήπεδο. Να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομοσπονδία που τόσα χρόνια μας στηρίζει απόλυτα, έτσι και φέτος είναι δίπλα μας σε αυτό το δύσκολο έργο" δήλωσε η αρχηγός της ομάδας Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, στο agapotobasket.gr. μετά το τέλος της προπόνησης.
Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.