Στο Ηράκλειο της Κρήτης το 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωφών

Written by  Νοε 29, 2020

Στο Ηράκλειο της Κρήτης θα διεξαχθεί το 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωφών Ανδρών και Γυναικών το 2023, ύστερα από την απόφαση της DIBF - World of Deaf Basketball, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα.


Η ανακοίνωση:

ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωση Οικοδεσπότη 2023 WDBC
Επιστολή του κ. Ιωάννη Στούφη, Προέδρου της DIBF:
Σε όλους τους οπαδούς του Παγκόσμιου Μπάσκετ,
Προς όλα τα μέλη του DIBF,
Καταρχάς, εκ μέρους του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της DIBF, θέλω να συγχαρώ τις δύο χώρες Ελλάδα και Τουρκία που κατέθεσαν τις υποψηφιότητες υποδοχής τους για τα επόμενα 2023 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Μπάσκετ Κωφών, αποδεικνύει ότι οι χώρες αγαπούν το μπάσκετ.
Θέλουν να συνεχίσουν το θεσμό μας, την ιστορία του κουφού μπάσκετ σε όλο τον κόσμο. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για τα μέλη του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου να επιλέξουν την επόμενη χώρα αλλά με αίσθημα ευθύνης, με καθαρή συνείδηση, και με την πεποίθηση ότι η χώρα που θα αναλάβει τα επόμενα πρωταθλήματα, θα επιτύχει και θα οργανωθεί σε υψηλό επίπεδο.
Και οι δύο χώρες απέδειξαν σε προηγούμενες διοργανώσεις μπάσκετ ότι τα κατάφεραν πολύ καλά. Σε αυτή τη χώρα που δεν θα οργανωθεί, τους ζητώ να υποστηρίξουν το DIBF μας ασύστολα, και αυτή η χώρα που θα αναλάβει την επόμενη οργάνωση δεσμεύεται στα συμβούλια μας και να δουλέψει σκληρά ώστε να έχουμε μια μεγάλη εκδήλωση για τους κωφούς αθλητές.
Δεν θα ξεχάσουμε την FIBA και το ICSD να υποστηρίξουν την ομοσπονδία μας, και εύχομαι μια πιο στενή συνεργασία με FIBA και ICSD τώρα και στο μέλλον.
Καλή επιτυχία στη νέα πόλη υποδοχής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Κωφών 2023
Με βαθιά εκτίμηση,
Ιωάννης Στούφης, Πρόεδρος της DIBF
#DIBF #DIBFofficial #Deaf #Basketball
#DIBFWC #DIBF2023WC
#DIBF2023WorldChampionships
#FIBA #ICSD

Πηγή: DIBF - World of Deaf Basketball

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.