Στο γήπεδο του Πανιωνίου η προετοιμασία της Εθνικής Μπάσκετ Κωφών Γυναικών

Written by  Νοε 17, 2020

Έτοιμη να αρχίζει να υπερασπίζεται τους τίτλους που κατέκτησε την τριετία 2016-2019, είναι η Εθνική ομάδα Μπάσκετ Κωφών Γυναικών. Η αρχή θα γίνει με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που μετά την αναβολή του λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, είναι προγραμματισμένο για τον Μάιο, στην Ιταλία και ακολουθούν λίγους μήνες αργότερα οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη Βραζιλία. Η προετοιμασία που απαιτείται σκληρή και ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ., όπως και το καλοκαίρι του 2017,  πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών της Σαμψούντας, προσφέρει γήπεδο στα χρυσά κορίτσια.


Η ανακοίνωση της ΕΟΑΚ:

Στο γήπεδο του Πανιωνίου η προετοιμασία της Εθνικής Μπάσκετ Κωφών Γυναικών για το Ευρωπαϊκό και τους Ολυμπιακούς του 2021.

Για ακόμη μία φορά ο Πανιώνιος Γ.Σ. στέκεται στο πλευρό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών και δη της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών Γυναικών.

Το team της ομοσπονδιακής προπονήτριας Αθηνάς Ζέρβα, που έχει οδηγήσει την ομάδα στο απόλυτο τρίπτυχο της επιτυχίας, ξεκινάει την εντατική προετοιμασία του για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Κωφών, που λόγω εξάπλωσης του νέου Sars- Cov-2 αναβλήθηκε για τον Μάϊο του 2021, αλλά και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο Δεκέμβριο στην Βραζιλία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ προσφέρει γήπεδο στα χρυσά κορίτσια αφού εκεί είχαν πραγματοποιήσει την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών της Σαμψούντας το 2017.

Αφού ευχαριστήσουμε από καρδιάς το Δ.Σ. του Πανιωνίου για την άοκνη αρωγή και συμπαράσταση, να ευχηθούμε αυτό το γήπεδο να συνεχίσει να είναι τόσο τυχερό κάνοντας τετραπλή και πενταπλή την επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών.

Καλή Επιτυχία!

 

Πηγή και φωτό: ΕΟΑΚ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.