Επίσημα στην Ζαλγκίρις ο «Σάρας»

Written by  Σεπ 27, 2013

Την επιθυμία του να επιστρέψει στη Λιθουανία και να κλείσει την πλούσια καριέρα του στην Ζαλγκίρις Κάουνας έκανε πραγματικότητα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τις τελευταίες ημέρες ήθελαν τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

 

Ο πολύπειρος Λιθουανός γκαρντ, τον οποίο θαυμάσαμε και στη χώρα μας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να επιστρέψει στη χώρα του για τις τελευταίες του παραστάσεις στα παρκέ και να αγωνιστεί στην Ζαλγκίρις. Ο παίκτης και η ομάδα ήταν από καιρό σε συζητήσεις και παρά το γεγονός ότι δεν είχαν προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση, ουδείς αμφέβαλλε πως αυτή θα ερχόταν αργά ή γρήγορα. Ο «Σάρας» που έχει γράψει χρυσές σελίδες στην καριέρα του θα έχει την ευκαιρία να εκπληρώσει το όνειρό του να σταματήσει μπροστά στο κοινό της πατρίδας του, αγωνιζόμενος υπό τις οδηγίες του Ηλία Ζούρου.

Στην Ζαλγκίρις, ωστόσο, δεν θα είναι μόνος, καθώς θα βρει πολλούς μεγάλους παίκτες, πολλοί από τους οποίους αγωνίστηκαν στη Σλοβενία με τα χρώματα της Εθνικής τους ομάδας, κατακτώντας, μάλιστα, το αργυρό μετάλλιο, όπως ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς, ο Μαρτίανς Πότσιους και ο επίσης γνωστός και από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, Ρομπέρτας Γιαβτόκας.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.