Τέλος ο Metta World Peace! Γνωρίστε τον «Panda Friend»!

Written by  Αυγ 08, 2014

Το είδαμε κι αυτό! Μετά την αλλαγή του ονόματός του σε Metta World Peace, ο Ρον Αρτέστ προτίθεται να το αλλάξει ξανά και στοεξής να λέγεται... «Panda Friend» προς τιμήν του συμπαθούς ζώου, έμβλημα της πόλης Σιτσουάν, όπου βρίσκεται η νέα του επαγγελματική στέγη!

 


Ο 35χρονος φόργουορντ, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές τα media
με την συμπεριφορά του τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ, το 2011 άλλαξε το ονοματεπώνυμό του από Ρον Αρτέστ σε Metta World Peace, σε μια προσπάθεια, όπως ο ίδιος τόνισε, να φέρει κοντά τη νεολαία σε όλο τον κόσμο. Το “Metta” που διάλεξε για μικρό όνομα, ανήκει στη βουδιστική παράδοση και σημαίνει «αγάπη και ευγένεια πάνω από όλα».

Την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε με τους New York Knicks, ενώ λίγες ημέρες πριν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με την ομάδα Sichuan Blue Whales έναντι του ποσού των 1,43 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ έγινε ο τρίτος NBAer που θα αγωνιστεί στο κινεζικό πρωτάθλημα μετά τους Στέφον Μάρμπερι και Τρέισι ΜακΓκρέιντι.

Το όνομά του Metta World Peace, έχει μεταφραστεί στην κινεζική διάλεκτο σε “Ci Shiping”, ωστόσο, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ο ίδιος σκέφτεται πολύ σοβαρά να αλλάξει και πάλι το όνομά του σε «Panda Friend», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει το πανέμορφο αυτό ζώο που αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς στην κινεζική επαρχία, όπου εδρεύει η νέα του ομάδα.


Λέτε να το κάνει; Όλα είναι πιθανά!

Πηγή:slamonline.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.