Φιλική νίκη… χαρακτήρα με Γκαζιάντεπ

Written by  Οκτ 01, 2015

Με πρωταγωνιστή τον Ντομινίκ Γουότερς ο Άρης επικράτησε εκτός έδρας της τουρκικής Γκαζιάντεπ με 70-74 σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας και έδειξε πως, παρά τις αδυναμίες που εμφάνισε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε την αναμέτρηση πολύ συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στο αμυντικό πλάνο του προπονητή, με αποτέλεσμα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης να διατηρεί διψήφιες διαφορές.

Ένα κενό διάστημα κατά την τρίτη περίοδο, ωστόσο, επέτρεψε στην τουρκική ομάδα να πλησιάσει στον πόντο και να ξανακάνει την αναμέτρηση ντέρμπι ως το τέλος. Εκεί, με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό γκαρντ, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη βρήκε τις λύσεις και πήρε μια νίκη ψυχολογίας που θα βοηθήσει αρκετά ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ντομινίκ Γουότερς πέτυχε 18 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους «κίτρινους» που είχαν σε καλή μέρα και τον Τζερέλ Μακνήλ, ο οποίος ολοκλήρωσε με 16 πόντους και 5 ριμπάουντ. Από την τουρκική ομάδα, ο Γουίλιαμς είχε 17 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης, ο τραυματισμός του Χάγκινς στο ξεκίνημα του αγώνα έπειτα από αγκωνιά που δέχθηκε στο κεφάλι, με τον Δημήτρη Πρίφτη να αποφασίζει να μην τον χρησιμοποιήσει στη συνέχεια του αγώνα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν πρόκειται για κάποιον σοβαρό τραυματισμό και δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στον προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ την προσεχή εβδομάδα.

Τα δεκάλεπτα: 15-21, 29-41, 48-49, 70-74

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.