Επέκταση συνεργασίας και δανεισμός για Πουλιανίτη

Written by  Σεπ 26, 2015

Την πίστη του στην αξία του Στέλιου Πουλιανίτη εξέφρασε ο Άρης, με την επέκταση της συνεργασίας του μέχρι το 2019, ενώ, ταυτόχρονα, οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν και το δανεισμό του νεαρού γκαρντ στον Κόροιβο Αμαλιάδας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

 

Ο 20χρονος διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες θα έχει την ευκαιρία να βρει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο σε μια ομάδα που από την πρώτη της παρουσία στην μεγάλη κατηγορία έδειξε πολύ καλά οργανωτικά στοιχεία και θα μπορέσει να επιστρέψει πιο έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του, η οποία με την επέκταση της συνεργασίας τους δείχνει ότι τον πιστεύει πολύ ως μια σημαντική επένδυση για το μέλλον. Η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών έγινε ως το καλοκαίρι του 2019, ενώ ο Στέλιος Πουλιανίτης θα αγωνιστεί στον Κόροιβο Αμαλιάδας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέλιο Πουλιανίτη μέχρι το 2019. Ο 20χρονος γκαρντ του Αυτοκράτορα θα αγωνιστεί ως «δανεικός» στον Κόροιβο Αμαλιάδας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Ευχόμαστε στον Στέλιο Πουλιανίτη να έχει μία επιτυχημένη σεζόν στην ομάδα της Αμαλιάδας και τον περιμένουμε πίσω στον Αυτοκράτορα το καλοκαίρι του 2016, με περισσότερες αγωνιστικές «εικόνες» και εμπειρίες στη «συλλογή» του.»

Πηγή: arisbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.