Στην Μπαρτσελόνα ο Βεζένκοφ

Written by  Ιουλ 03, 2015

Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, καθώς, η καταλανική ομάδα κατάφερε να τον κάνει δικό της για συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών.

 

Ο Βεζένκοφ ήταν ένα από τα σίριαλ που φαινόταν ότι θα απασχολούσε την επικαιρότητα το καλοκαίρι, καθώς το όνομά του είχε συμπεριληφθεί σε πολλά σενάρια. Ο Άρης που επιθυμούσε τη νπαραμονή του γνώριζε ότι οι πιθανότητές του ήταν ελάχιστε, αφού εκτός από την φιλοδοξία –και τις ικανότητες- του παίκτη να αγωνιστεί στο NBA, πολλοί ήταν οι «μνηστήρες» που εποφθαλμιούσαν την απόκτησή του.

Η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που κάλυψε τις φιλοδοξίες του να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη και έτσι, η συμφωνία ανακοινώθηκε για συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών με τις απολαβές του, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, να φτάνουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που, φυσικά, οι «κιτρινόμαυροι» αδυνατούσαν να του προσφέρουν.

Ο παίκτης αποχαιρέτησε την «οικογένειά» του, όπως την αποκαλεί και ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι στιγμής στην καριέρα του, χωρίς, παρ’ όλα αυτά, να έχει κλείσει την πόρτα για το NBAπου είναι το μεγάλο του όνειρο, αφού πλέον θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και να προετοιμαστεί κατάλληλα για το επόμενο βήμα. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.