Πάνοπλος απέναντι στον... δικό του Ζότς

Written by  Οκτ 30, 2014

Τον τρίτο του αγώνα στη φετινή Ευρωλίγκα δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός.

Οι «πρασινοι» υποδέχονται την αήττητη μετά από 3 αγώνες Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (30/10,21:30) με σύμμαχο την καλή παράδοση που εχει τόσο απέναντι στην Τουρκική ομάδα όσο και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός επιστρέφει, για δεύτερη φόρα από τότε που έφυγε από τον «πράσινο» πάγκο στο ΟΑΚΑ, το γήπεδο στο οποιο εχει γνωρίσει μεγάλες στιγμές δόξας και θα προσπαθήσει να χαλάσει τη... γιορτή που σίγουρα θα «στήσουν» οι οπαδοί για εκείνον.

Στα αγωνιστικά θέματα, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και εχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του. Ο Βόσνιος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προσηλωμένοι στο στόχο τους, να έχουν συγκέντρωση και να βγάλουν ενέργεια τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση. Κλειδί της αναμέτρησης θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού και η αποφυγή των λαθών και εκεί πρέπει να εστιάσει το «πράσινο» τεχνικό επιτελείο.. Η Φενέρ φέτος παρουσιάζεται ισχυρή και σίγουρα πιο αποφασιστική από κάθε άλλη φόρα, καθώς οι βλέψεις του συλλόγου φτάνουν μέχρι και το τέλος του φετινού μαραθώνιου.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.