Δοκιμάζεται στη Γερμανία

Written by  Οκτ 23, 2014

Την Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ(21:30 NERIT,NERITSPORT) ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός για τη δεύτερη αγωνιστική της ευρωλίγκας.

Οι «πρασινοι» μετά την νικηφόρα πρεμιέρα τους επί της Τουρόφ θέλουν να συνεχίσουν με νίκες τη φετινή τους ευρωπαϊκή διαδρομή. Η Μπάγερν είναι μια πολύ δύσκολη και επικίνδυνη ομαδα που χρειάζεται προσοχή και απολυτή προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο. Δεν πρέπει ο Παναθηναϊκός να χαλαρώσει ούτε λεπτό, αν θέλει να πάρει το δεύτερο σερί ροζ φύλλο αγώνα.

Στα αγωνιστικά μετά από καιρό το απουσιολόγιο είναι λευκό καθώς όλοι έκτος από τον ΝτεΜάρκους Νέλσον είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Ο Ιβάνοβιτς είδε τις τελευταίες μέρες και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να ενσωματώνεται στην ομαδα, ενώ και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε.

Με νίκη ο Παναθηναϊκός απόψε κάνει δυο τα ροζ φύλλα σε ισάριθμες αναμετρήσεις και συνεχίζει αήττητος και κοίτα το μέλλον του στη διοργάνωση με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η Μπάγερν από την μεριά της μετά την ήττα της από την Μπαρτσελόνα θα ψάξει την νίκη και τους δυο πρωτους της βαθμούς στην ευρωλίγκα. Η ομαδα του Πέσιτς εχει στόχους και φιλοδοξίες για φέτος και ένα αρνητικό ξεκίνημα σίγουρα δεν θα βοηθήσει.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.