Η σειρά των πρωταθλητών

Written by  Οκτ 17, 2014

Πρεμιέρα απόψε για τον Παναθηναϊκό στην ευρωλίγκα. Οι «πρασινοι» ξεκινούν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι για φέτος κόντρα στην Τουρούφ στο ΟΑΚΑ(21:30, NOVASPORTS2).

 

O Παναθηναϊκός μετά το 2/2 σε κύπελλο και πρωτάθλημα θέλει να «τριτώσει» το καλό και να ξεκινήσει ιδανικά και αρμόνικα τη φετινή του ευρωπαϊκή περιπέτεια η οποία θα είναι δύσκολη και επίπονη αλλα στο τέλος όλοι ελπίζουν ότι θα έχει «happy-end».

Αγωνιστικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νέλσον και Μαυροκεφαλίδη, αλλα έχει συμπερίλαβε στην αποστολή και τον Τζούλιαν Ράιτ και έτσι ο Αμερικανός φοργορντ θα έχει τη ευκαιρία να συστηθεί στους φίλους της ομάδας και να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του «εξάστερου».

Ο νέος Παναθηναϊκός αρχίζει απόψε να αναζητά την αγωνιστική του ταυτότητα. Η ομαδα δεν είναι έτοιμη 100% το ροστερ έχει ελλείψεις και σε ένα μαραθώνιο αγώνων όπως είναι η ευρωλίγκα κάθε απουσία μετράει. Στόχος των πρωταθλητών είναι η διάκριση και να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν και γιατί όχι μέχρι και την τελευταία στάση του ταξιδιού που είναι η Μαδρίτη. Στον Παναθηναϊκό πάντως κρατούν χαμηλούς τόνους λέγοντας πως στόχος είναι η πρόκριση στο «top-16». Η ομαδα έχει ταλέντο, δυνατότητες και όρεξη για μπάσκετ τώρα που θα φτάσει θα το ξέρουμε τον Μάιο.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.