Ο Μήτογλου που μαγεύει και ο Νέιμικ που επιστρέφει

Written by  Σεπ 30, 2014

Ο Κώστας Μήτογλου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ και πλέον, από το καλοκαίρι πέρασε την άλλη άκρη του Ατλαντικού και ετοιμάζεται να ζήσει την εμπειρία του κολεγιακού μπάσκετ.

 

Ο νεαρός πρώην φόργουορντ του Άρη, προτίμησε να συνεχίσει τις σπουδές του στο Wake Forest College και να τις συνδυάσει παίζοντας μπάσκετ και μαθαίνοντας τα μυστικά από τους καλύτερους του είδους, απορρίπτοντας προταση επαγγελματικού συμβολαίου με τους «κιτρίνους». Τα πρώτα δείγματα που έχει αφήσει είναι θετικά και ήδη ο προπονητής του παλαίμαχος σταρ του NBA, Ντάνι Μάνινγκ, με θητεία σε ομάδες, όπως οι Atlanta Hawks, Los Angeles Clippers, Utah Jazz, Milwaukee Bucks, Dallas Mavericks, Phoenix Suns και Detroit Pistons, μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον «Dinos».

Η σελίδα ενημέρωσης για όλα τα τεκταινόμνενα του Άρη, pressaris.gr  δημοσίευσε φωτογραφίες του νεαρού, ταλαντούχου παίκτη από τη φωτογράφηση της ομάδας του Wake Forest, με τον Κώστα Μήτογλου να έχει επιλέξει να φορά τη φανέλα με το #44 στην πλάτη.

Στο μεταξύ, ο Άρης προετοιμάζεται για τον μεγάλο αγώνα Κυπελλου με την ΑΕΚ, με την αναβολή της αγωνιστικής να λειτουργεί υπέρ της αποθεραπείας του Ντρου Νέιμικ. Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο, αναμένεται να μπει σταδιακά στο πρόγραμμα της προπόνησης και να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αναμέτρηση που θα κρίνει την ομάδα που θα περάσει στην οκτάδα του θεσμού.

Πηγή και Φωτό: pressaris.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.