Η ώρα της κλήρωσης

Written by  Σεπ 22, 2014

Το αγωνιστικό τους πρόγραμμα θα μάθουν απόψε οι 14 ομάδες του Πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ 2014-15, καθώς, στο χώρο του Κολεγίου Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

 

Ο δρόμος και φέτος θα είναι μακρύς, αφού το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 11 του Οκτώβρη και θα ολοκληρωθεί αρχές του Ιουνίου του 2015.

Στο περιθώριο της κλήρωσης θα γίνουν και οι καθιερωμένες πλέον βραβεύσεις στους καλυτέρους της σεζόν που πέρασε, με τον Πρωταθλητή και Κυπελλούχο Παναθηναϊκό να αναμένεται να έχει την τιμητική του. Οι «πρασινοι» θα παραλάβουν το βραβείο της καλύτερης ομάδας για την περσινή κατάκτηση του νταμπλ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα είναι μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του, Μασιούλις και Λάσμε στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος, με τους Κούπερ και Πρίντεζη να τους πλαισιώνουν, ενώ ο αρχηγός του «τριφυλλιού» θα βραβευθεί και ως ο Πολυτιμότερος παίχτης της .

Βραβεία θα παραλάβουν επίσης και οι Γιώργος Μπόγρης ( ο πιο βελτιωμένος παίχτης), Αλέξανδρος Βεζένκοφ ( ο καλύτερος νέος παίχτης του πρωταθλήματος), αλλα και η ομαδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του διηπειρωτικού κυπέλλου.

Το βραβείο ήθους θα πάει στις ΚΑΕ ΚΑΟΔ, Ρέθυμνου, Ίκαρου και Απόλλωνα Πατρών, ενώ για τη συνολική προσφορά στο χώρο θα βραβευτούν και οι Παναγιώτης Γιαννάκης και Παναγιώτης Φασούλας. Τέλος, ειδικό βραβείο θα παραλάβουν και οι οικογένειες των Κώστα Μουρούζη και Γιώργου Αμερικάνου, δυο ανθρώπων που έδωσαν πολλά στο χώρο και που «έφυγαν από τη ζωή» κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.