Καλύτερος νέος παίκτης ο Βεζένκοφ

Written by  Ιουν 13, 2014

Καλύτερος νέος παίκτης στο Πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο οποίος επικράτησε με μεγάλη διαφορά στη σχετική ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ.

 

Ο νεαρός φόργουορντ του Άρη, που τις τελευταίες ημέρες έχει ακουστεί πως ετοιμάζεται να κλεισει στον Παναθηναϊκό, συγκέντρωσε 130 βαθμούς, αφήνοντας πολύ πίσω τον Ιωάννη Παπαπέτρου που συγκέντρωσε 67. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βεζένκοφ κερδίσει αυτή τη διάκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενώ στην πρώτη πεντάδα των καλύτερων νέων παικτών βρίσκονται ακόμα ο συμπαίκτης του στον Άρη, Λευτέρης Μποχωρίδης, που επίης έχει ακουστεί για πιθανό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης του ΚΑΟΔ και ο Τάσος Αντωνάκης του Ηλυσιακού.  

Στη δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελιδα του ΕΣΑΚΕ, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ αναφέρει: «Είναι πολύ σημαντική αυτή η διάκριση για μένα και μάλιστα αφού έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό το βραβείο έρχεται μέσα από τους ομαδικούς στόχους και μέσα από τους συμπαίκτες μου, τους οποίους και ευχαριστώ γι’ αυτό. Το γεγονός ότι αναδείχθηκα πολυτιμότερος νέος παίκτης, με κάνει να εύχομαι αυτό να είναι μόνο η αρχή και να πετύχω περισσότερα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο».

Πηγή: ΕΣΑΚΕ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.