Γιαννακόπουλος: «Δεν θα κάθομαι να με γ@@νε στο γήπεδο»

Written by  Μάι 29, 2014

Με τη διαιτησία τα έβαλε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις καταφερόμενος ευθέως εναντίον των διαιτητών της αναμέτρησης.

 

Μιλώντας στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την οργή του για την διαιτησία, ανέφερε πως η ομάδα του ζήτησε την επανάληψη του αγώνα, ενώ χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις απευθυνόμενος στους διαιτητές, καταφέρθηκε εναντίον τους, κατηγορώντας τους για αλλοίωση αποτελέσματος.

«Σήμερα ο αγώνας δεν έπρεπε να ξεκινήσει. Ξεκίνησε εκβιαστικά με ένα δίλημμα που μας έβαλε ο κ. Σχινάς ή να ξεκινήσει ο αγώνας ή να μηδενιστούμε. Οι κανονισμοί του ΕΣΑΚΕ είναι σαφείς. 22 άτομα επιτρέπονται από μία φιλοξενούμενη ομάδα στην αποστολή. Σήμερα ήρθαν 29 από τον Ολυμπιακό. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να εναρμονιζόμαστε με τους κανόνες. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένσταση και ζητά την επανάληψη του αγώνα. Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, σήμερα έγινε μια ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και αυτό που έχω να πω στον κ. Σχινά, στον κ. κορομηλά και στον κ. Ψαριανό είναι ότι εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης ούτε Αλαφούζος για να κάθομαι να δέχομαι να με γ@@άνε μέσα στο γήπεδο. Αυτό που έγινε σήμερα, θα το βρούνε μπροστά τους»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.