H βράβευση των κορυφαίων της περσινής Basket League

Written by  Σεπ 29, 2023
Η γιορτή του Super Cup 2023 by aegean islands ξεκίνησε με τη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης στο Rodos Palace, στο πλαίσιο της οποίας βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι της Basket League για την περασμένη σεζόν.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Ευάγγελος Γαλατσόπουλος βράβευσε τον Ολυμπιακό που κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο για τη σεζόν 2022-23, δίνοντας το βραβείο στον Γενικό Διευθυντή της ερυθρόλευκης ΚΑΕ Νίκο Λεπενιώτη. Στη συνέχεια ο κ. Λεπενιώτης παρέλαβε το βραβείο για τον Σάσα Βεζένκοφ ο οποίος αναδείχθηκε ΜVP και πιο δημοφιλής παίκτης, από τα χέρια του αντιπροέδρου του ΕΣΑΚΕ Μιχάλη Μελή. Μάλιστα, προβλήθηκαν οι δηλώσεις του φόργουορντ των Κινγκς μέσω βίντεο από το Σακραμέντο όπου βρίσκεται.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με ψήφισαν για να πάρω αυτά τα βραβεία, μα πάνω απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προέδρους του Ολυμπιακού, τον προπονητή, τους συμπαίκτες και όλο τον οργανισμό που ήταν από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα εκεί για να μας βοηθούν και να κάνουν την καθημερινότητα μας πιο εύκολη κι ευχάριστη. Ήταν μια έντονη σεζόν με πολλά συναισθήματα, κερδίσαμε και τους τρεις εγχώριους τίτλους, παλέψαμε, ήμασταν πάντα ενωμένοι και χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ που βρίσκομαι τώρα. Τους ευχαριστώ, το βραβείο ανήκει σε όλους και μέσα από την καρδιά μου εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες να έχουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, μακριά από ακρότητες, τοξικότητα, βία και μόνο χαμόγελα στις εξέδρες», σχολίασε ο Σάσα Βεζένκοφ.

Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα τον οποίο τίμησε ο αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού Δωδεκανήσων, Χρήστος Μπάρδος. Ο πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου βράβευσε την καλύτερη πεντάδα της περσινής σεζόν στην οποία βρέθηκαν οι Κώστας Σλούκας, Σιλβέιν Φρανσίσκο (το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του Περιστερίου bwin Γιώργος Πανταζόπουλος), Κώστας Παπανικολάου, Σάσα Βεζένκοφ (το βραβείο παρέλαβε ο team manager του Ολυμπιακού Χρήστος Μπαφές) και Μουσταφά Φαλ.

Τον καλύτερο νέο και πιο βελτιωμένος Παίκτης Λευτέρης Μαντζούκα, βράβευσε ο ταμίας του ΕΣΑΚΕ Χρήστος Μήλας. Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Συνδέσμου Χάρης Παπαγεωργίου έδωσε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού στον Τόμας Γουόκαπ ενώ τον Νέιτ Ρένφρο που ήταν ο πιο θεαματικός παίκτης του περσινού πρωταθλήματος, τίμησε το μέλος του ΔΣ του ΕΟΤ, Αθηναγόρας Κωνσταντινίδης.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.