Επίσημη έναρξη του ΕΣΑΚΕStore

Written by  Μαρ 05, 2014

Την επίσημη έναρξη της λειτουγίας του ανακοίνωσε το ηλεκτρονικό κατάστημα του EΣΑΚΕ από το οποίο οι λάτρεις του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται προϊόντα τόσο του All Star Game ΟΠΑΠ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στα Χανιά, όσο και της Basket League ΟΠΑΠ.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ, στο ΕΣΑΚΕStore τα προϊόντα που διατίθενται είναι σχεδιασμένα και εμπνευσμένα από το πάθος και την αγάπη για το Μπάσκετ σαν «Τρόπο Ζωής».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Τα επίσημα προϊόντα του ΕΣΑΚΕ ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια, έχουν κατασκευαστεί στην Ελλάδα σε συνεργασία με την εταιρεία Nickan, και χαρακτηρίζονται από την υψηλή αισθητική και τις προσιτές τιμές. Ο σχεδιασμός των αντικειμένων και η συνολική διαχείριση τoυ καταστήματος γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία Fairplay.

Ειδικότερα για τους οι λάτρεις του μπάσκετ στην Κρήτη, ειδικό κατάστημα ΕΣΑΚΕStore θα λειτουργήσει στο Basket Village του Κ.Γ. Κλαδισού Χανίων στο πλαίσιο του All Star Game OΠΑΠ 2014. Εκεί θα διατίθενται σε ειδικές τιμές η αποκλειστική σειρά επίσημων αναμνηστικών του All Star Game ΟΠΑΠ, οι συλλεκτικές εμφανίσεις των ομάδων και αναμνηστικά της ΒasketLeague ΟΠΑΠ.

Παράλληλα το ΕΣΑΚΕStore των Χανίων θα φιλοξενήσει ειδικές κληρώσεις και εκδηλώσεις με την συμμετοχή των All Stars».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.