Πεδουλάκης: «Σαν να μην υπήρχαμε στο γήπεδο»

Written by  Φεβ 28, 2014

Απογοητευμένος για την εμφάνιση της ομάδας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» που ταξίδεψαν στο Μιλάνο για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του.

 

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί. Κάναμε εύκολα το λάθος, δεν είχαμε ενέργεια και παρουσιάσαμε άσχημο πρόσωπο στην άμυνα. Ουσιαστικά ήταν σαν να μην ήμασταν στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο περιορίσαμε τα λάθη μας, ανεβήκαμε στην άμυνα, παίξαμε με περισσότερη ενέργεια και μπήκαμε ξανά μέσα στο παιχνίδι. Στο τέλος είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο η Αρμάνι ήταν αυτή που τα κατάφερε στις λεπτομέρειες», δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στην ιταλική ομάδα, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα συνεχίσει την προσπάθειά της.

Ο κ. Πεδουλάκης δεν παρέλειψε, ωστόσο, να αναφερθεί στους φιλάθλους του «τριφυλλιού» που πήγαν στο Μιλάνο για να τους υποστηρίξουν. «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά μας και να μας συμπαρασταθούν για μία ακόμη φορά», πρόσθεσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.