Νέα φιλική νίκη του Άρη επί της Λάρισας

Written by  Σεπ 22, 2020

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού επικράτησε ξανά σε φιλική αναμέτρηση επί της Λάρισας με 69-61 και έδειξε έτοιμος για τον προσεχή αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ιωνικό Hellenic Coin.

Πρωταγωνιστής των νικητών, που δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια θλάση στον δικέφαλο, ήταν ο Μάριο Τσάλμερς με 14 πόντους, ο Σλαφτσάκης σημείωσε 10 πόντους, ενώ ο Μιλόσεβιτς 7. Από την Λάρισα, δεν αγωνίστηκε ο Brandon Rush, ο οποίος έμεινε στη θεσσαλική πόλη, εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει με τον Παπαδάκη να έχει 13 πόντους, τον Μπράουν 14 και τους Γκούντγουιν και Σμιθ να προσθέτουν από 10.

Τα δεκάλεπτα: 12-18, 33-38, 52-54, 69-61

ΑΡΗΣ (Σάββας Καμπερίδης): DeCosey 6, Shuler 9(1), Chalmers 14(1), Φλιώνης 5, Milosevic 7(1) , Νετζήπογλου, Σιδηροηλίας 2, Κουζέλογλου 4, Σλαφτσάκης 10, Χαριτόπουλος 2, Σταμάτης 5(1), Dragicevic 5.

ΛΑΡΙΣΑ (Λίνος Γαβριήλ): Brown 14(2), Goodwin 10, Κώττας, Webb 5(1), Καμάρας, Smith 10(2), Καμπερίδης 4, Μούρτος 1, Roy 2, Σπυρόπουλος 2, Παπαδάκης 13(3).

Καμπερίδης: "Να μεγαλώσουμε το διάστημα συγκέντρωσης και ποιότητας"

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Σάββας Καμπερίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr υποστήριξε: "Ήταν πολύ χρήσιμο το τρίτο φιλικό και δεύτερο απέναντι στη Λάρισα. Φάνηκε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι κι ότι δεν έχουμε το ρυθμό των παιχνιδιών, γι' αυτό παρουσιαστήκαμε ανέτοιμοι στην αρχή του αγώνα. Προσαρμοστήκαμε στη διάρκεια. Νομίζω ότι η ομάδα παρουσιάστηκε καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και είναι αυτό που κρατάμε. Τώρα αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις και θα πρέπει από δω και πέρα να προσπαθήσουμε να μεγαλώνουμε το διάστημα συγκέντρωσης και ποιότητας, ώστε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Πηγή και φωτό: arisbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.