«Αντίπαλες μόνο για 40’»

Written by  Απρ 26, 2019

Τα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη, ολοκληρώνονται σιγά σιγά, με τα περισσότερα από αυτά να βρίσκονται στην τελική τους φάση. Στη Ουγγαρία, ο μικρός τελικός επιφύλαξε ελληνική «μονομαχία» καθώς Εβίνα Μάλτση και Άρτεμις Σπανού θα «κοντραριστούν» με τις ομάδες τους για το χάλκινο μετάλλιο.

Ποια θα χαμογελάσει άραγε στο τέλος; Θα χρειαστεί μια ομάδα να φτάσει στις δυο νίκες για να το μάθουμε, αρχής γενομένης από το Σάββατο, στην έδρα της ΖΤΕ ΝΚΚ, καθώς η ομάδα της αρχηγού του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Η Άρτεμις Σπανού γράφει στο blog της στο Agapotobasket.gr, για την προσμονή αυτών των αγώνων και μας στέλνει τις ευχές της για Καλό Πάσχα.  

«Μεγάλη Εβδομάδα στην Ελλάδα... μεγάλη εβδομάδα και εδώ στην Ουγγαρία.

Αλλά για εμάς είναι μεγάλη επειδή έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Και όπως αρκετοί θα ξέρετε τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται θα είναι ανάμεσα στην ομάδα μου και στην ομάδα της Εβίνας. Δυστυχώς και οι δυο αποκλειστήκαμε από τον τελικό του Ουγγρικού πρωταθλήματος αλλά ακόμα και οι δυο ομάδες μας κυνηγάμε τον αμέσως επόμενο στόχο που είναι η τρίτη θέση και ένα μετάλλιο. Η σειρά είναι στις 2 νίκες και ξεκινάμε το Σάββατο παίζοντας πρώτο παιχνίδι εκτός, καθώς η ομάδα της Εβίνας έχει το πλεονέκτημα από την κατάταξη στη κανονική περίοδο.

Συναισθήματα για αυτά τα παιχνίδια;

Πολλά και διάφορα, θετικά και αρνητικά! Θετικά είναι το ότι θα δω την Εβίνα και ανυπομονώ να την ξαναδώ να παίζει και να είμαστε στο ίδιο γήπεδο, αλλά αρνητικά το ότι θα είμαστε αντίπαλες στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου. Αλλά όπως λέμε και μεταξύ μας, αντίπαλες για 40’ και η φιλία μας για πάντα! Όπως και σε κάθε αγώνα κάποιος πρέπει να κερδίσει και κάποιος να χάσει για να τελειώσει. Έτσι και εδώ. Αλλά ξέρω ότι και οι δυο μας θα δώσουμε το 100% για τις ομάδες μας για να καταφέρουν να κερδίσουν. Και ότι και να γίνει μετά τον αγώνα η μια θα πάει να αγκαλιάσει την άλλη με ένα μεγάλο χαμόγελο στα πρόσωπα μας.

Μεγάλη και ενθουσιώδης εβδομάδα εδώ στην Ουγγαρία για εμάς σίγουρα.

Ελπίζω στην Ελλάδα όλοι να είχατε μια καλή Μεγάλη Εβδομάδα και σας εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.