«Πάμε δυνατά Γκντύνια!! Let’s go ladies»

Written by  Μαρ 11, 2021

 

Ήταν η MVP στο παρκέ, οδήγησε την ομάδα της, την Γκντύνια, στην κατάκτηση του κυπέλλου Πολωνίας και πρόσθεσε ένα ακόμα τρόπαιο στη "συλλογή" της. Η Άρτεμις Σπανού, μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματα της, μέσω του προσωπικού της blog στο Agapotobasket.gr.

«Καλημέρα στην όμορφη παρέα από τη χιονισμένη ακόμα Gdynia. 

 

 
30 γεμάτες μέρες έχουν περάσει από την τελευταία φορά που σας έγραψα. Αρχικά είχαμε την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ με την εθνική μας ομάδα και τα συναισθήματα στον ουρανό και τώρα, ένα μήνα μετά, σειρά είχε το πολωνικό κύπελλο. Το Σάββατο παίξαμε τον ημιτελικό και καταφέραμε να προκριθούμε στον τελικό της Κυριακή εναντίον την προηγούμενης μου ομάδας, το Πολκοβιτσε. Πέρυσι είχα την τιμή να είμαι πάλι στον τελικό του πολωνικού κυπέλλου αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τη Γκτύνια μετά την παράταση. Φέτος διαφορετική ιστορία, είμαι και πάλι στον τελικό και καταφέραμε να κερδίσουμε το Πολκοβιτσε σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. 

 

 
Ξεκινάμε το παιχνίδι και η πρώτη μας σκόρερ η Κούνεκ παθαίνει βαρύ διάστρεμμα και είναι εκτός αγώνα. Η ομάδα μας πήρε ένα ολόκληρο ημίχρονο να το συνειδητοποιήσει και να μπορέσουμε να παίξουμε στο επίπεδο που ξέρουμε να παίζουμε. Μπαίνοντας στο ημίχρονο και στα αποδυτήρια ήμασταν πίσω 8 πόντους. Αφού μιλήσαμε μεταξύ μας και καταλάβαμε που βρισκόμαστε και τι γίνεται, μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένες να μην χάσουμε το παιχνίδι. Κάθε επίθεση και άμυνα ήταν σημαντική για εμάς και το ξέραμε. Βήμα βήμα καταφέραμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι και από εκεί και πέρα να το ελέγξουμε και στο τέλος πήραμε τη νίκη για 4 πόντους . Μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα ήμασταν κοντά.
 

 

Τελευταία επίθεση και είμαστε μπροστά 3 πόντους, έχουμε 25 δευτερόλεπτα και ξέρουμε ότι πρέπει να σκοράρουμε. Το πλέι μέικερ μας περιμένει να περάσει λίγο ο χρόνος...λέει στην σέντερ μας να έρθει για σκριν, τις κλείνουν και τις δυο, με βοήθεια από τη δικιά μου αμυντική. Η πλέι μέικερ μας μου πασάρει στο 3ποντο και παίρνω το σουτ χωρίς καμία σκέψη στα 2 δευτερα πριν τη λήξη της επίθεσης. Μεσααααααααααααααα!!! Ταιμ αουτ από το Πολκοβιτσε και όλη η ομάδα μας πανηγυρίζει και όλες έρχονται πάνω μου. Ήρεμα ήρεμα λέμε ακόμα 10 δευτερόλεπτα και μια άμυνα για να το πάρουμε. Και ναιιιιιι έληξε το παιχνίδι και άρχισαν οι πανηγυρισμοί !!!! Κυπελλούχες πολωνιας και τα συναισθήματα πάλι απερίγραπτα!!!! Τα καταφέραμε!!!! Το πήραμεεεεεε!!! Μεγάλη περηφάνια για την ομάδα γιατί παρά την ατυχία στην αρχή και τις δυσκολίες του παιχνιδιού, καταφέραμε να μείνουμε μαζί σαν μια γροθιά και να κερδίσουμε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε μια μέρα να το πανηγυρίσουμε και να χαλαρώσουμε γιατί το αξίζαμε.
 

 

Τώρα μέσα τα κεφάλια και πάλι στις προπονήσεις και στη δουλειά γιατί το Σαββατοκύριακο ξεκινάνε τα πλέι οφ μας και ξέρουμε ότι θα είναι ένας ακόμα δύσκολος μήνας για εμάς αλλά επίσης ξέρουμε ότι θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να καταφέρουμε να φτάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο.
 

 

Πάμε δυνατά Γκντύνια!! Let’s go ladies ?

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.