Ντέρμπι στο παρκέ, φίλοι στο καφέ! (vid)

Written by  Οκτ 18, 2014

Λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, βρεθήκαμε στο Flipside all day & night bar στο κέντρο της πόλης και μιλήσαμε με δύο φιλάθλους του Άρη και έναν του ΠΑΟΚ.

 

Ο Σωτήρης (Άρης), η Εύα (Άρης) και ο Δημήτρης (ΠΑΟΚ) έκατσαν στο ίδιο τραπέζι και μοιράστηκαν τις απόψεις αλλά και τις αναμνήσεις τους από τα ντέρμπι του παρελθόντος, όπως τα έχουν ζήσει εντός και εκτός γηπέδων...

Χαρακτηριστικά ο Αρειανός παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ έχει λίγο καλύτερη ομάδα, ενώ ο ΠΑΟΚτσής (και όχι ΠΑΟΚτζής που τον λέμε στην Αθήνα) εύχεται να διεξαχθεί ένας αγώνας ντέρμπι, που θα κριθεί στα τελευταία δευτερόλεπτα ακόμα και αν κερδίσει ο Άρης. Αμφότεροι συμφώνησαν ότι η έδρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο και ότι τους έχουν λείψει αγώνες με την κοινή παρουσία φιλάθλων.

Δείτε εδώ το βίντεο με όλη τη συνέντευξη

 

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.