«Ο αγώνας στην Ρωσία είναι εξαιρετικά δύσκολος»

Written by  Οκτ 09, 2018

Η ομάδα της Νίκης Λευκάδας ξεκίνησε νικηφόρα το ευρωπαϊκό της ταξίδι και πλέον θέλει να υπερασπιστεί τη διαφορά των επτά πόντων, στη Μόσχα και να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Eurocup, σε έναν αγώνα ο οποίος αναμένεται να είναι δύσκολος όπως δήλωσαν ο Νίκος Δουβίτσας και η Έλενα Τσινέκε μετά το τέλος του παιχνιδιού στο κλειστό της Λευκάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:  

Ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας Νίκος Δουβίτσας δήλωσε μετά τον αγώνα: «Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στα επιθετικά ριμπάουντ, ειδικά με την Αντριάνοβα. Είχα πει στις παίκτριες μου πόσο επικίνδυνη είναι σε αυτόν τον τομέα. Πιστεύω ότι ο αγώνας στην Ρωσία είναι εξαιρετικά δύσκολος. Το μειονέκτημα για εμάς είναι ότι το πρωτάθλημα μας ξεκινά στις 27/10 και δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Ο λόγος που χάσαμε την διαφορά των 17 πόντων είναι η κόπωση και κάποιες λάθος επιλογές»

Η Έλενα Τσινέκε δήλωσε με τη σειρά της: «Είμαι χαρούμενη για τη νίκη. Είναι ένα αποτέλεσμα που πιθανόν να μας βοηθήσει για την πρόκριση. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και ο αγώνας της Παρασκευής είναι νέος αγώνας για εμάς»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.