Μασλαρινός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν μαζί για 4η χρονιά

Written by  Μάι 19, 2017

Την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Βασιλη Μασλαρινού έδειξε ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τον Έλληνα τεχνικό και για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018 η οποία θα είναι η τέταρτη στην άκρη του πάγκου της ομάδας της Θεσσαλονίκης. 


Η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή του Tμήματος Μπάσκετ Γυναικών Μασλαρινό Βασίλη για τέταρτη (!) συνεχόμενη χρονιά! Επιπλέον, ο κ. Μασλαρινός θα συνεχίσει να καθοδηγεί και το τμήμα Νεανίδων του Συλλόγου.

Σε δηλώσεις του στο acpaok.gr με αφορμή την ανανέωση, ο τεχνικός του Δικεφάλου ανέφερε τα εξής: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Α' Αντιπρόεδρο Δημοκράτη Παπαδόπουλο, καθώς και τον Γενικό Αρχηγό κ. Βασίλη Αγγελίδη, αφού από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να δουλεύουμε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Εύχομαι και την καινούργια χρονιά να φέρουμε στο σύλλογο τις επιτυχίες που του αξίζουν.»

Ο 34χρονος προπονητής της ομάδας μας κατέκτησε την 3η θέση της κανονικής περιόδου και κυπέλλου το 2015-16, ενώ έχει κατακτήσει πρωταθλήματα υποδομής νεανίδων και κορασίδων με τρεις διαφορετικές ομάδες. Διετέλεσε περιφερειακός προπονητής της ΕΚΑΣΘ για 3 χρόνια, ενώ η καινούργια χρονιά θα τον βρει σε πάγκο ομάδας Α1 για 6η συνεχόμενη χρονιά!

Πηγή: paokwbc

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.