Παντελάκης: «Θα είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε»

Written by  Νοε 08, 2016

Οι εγχώριες και Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού εναλλάσσονται με ταχύτατους ρυθμούς χωρίς όμως να επηρεάζουν τη συγκέντρωση κανενός στην ομάδα.

Στο παιχνίδι με τον Παναθλητικό το προπονητικό τιμ του συλλόγου του Πειραιά άνοιξε το rotation της ομάδας περισσότερο θέλοντας την ίδια στιγμή να παίρνει από όλες τις παίκτριες το καλύτερο δυνατό πάντα όπως δήλωσε και ο Γιώργος Παντελάκης στο agapotobasket.gr.

«Ήταν παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και παίζαμε με τον Παναθλητικό την ομάδα που δεν είχε κάνει ήττα μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Εμείς θέλουμε να παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι με διάθεση. Όταν ανοίγουμε το rotation θέλουμε από όλες τις παίκτριες να παρουσιάζουν καλό πρόσωπο, το πετύχαμε αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Παναθλητικού».

Ο Ολυμπιακός έχει κληθεί δυο συνεχόμενες εβδομάδες να δώσει δυο αγώνες σε λιγότερο από 48 ώρες γεγονός καθόλου εύκολο με τις παίκτριες να μην είναι συνηθισμένες σε τέτοιους ρυθμούς.

«Είχαμε να διαχειριστούμε την κούραση και του παιχνιδιού στην Ουγγαρία και του ταξιδιού της επιστροφής. Τα κορίτσια το διαχειρίστηκαν καλά, σωματικά είμαστε καλά οπότε δεν έπεσε καθόλου ο ρυθμός μας παρ όλη αυτή την κούραση».

Επόμενη αντίπαλος για τον Ολυμπιακό η Good Angels για το Eurocup και οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν τη νίκη και μόνο για να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
 
«Αυτές τις μέρες μέχρι το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα εστιάσουμε σε κάποια κομμάτια που πρέπει να διορθώσουμε στο παιχνίδι μας. Έχουμε δει τι κάνει η Good Angels και θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τα ατού της και να χτυπήσουμε στις αδυναμίες της. Έχουν αδυναμίες στις οποίες έχουμε εστιάσει και θα είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι να τους κερδίσουμε»

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.