Αλλαγές και στο 3x3 World Tour ανακοίνωσε η FIBA

Written by  Απρ 02, 2020

Οι επιπτώσεις της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού και στις αθλητικές διοργανώσεις συνεχίζονται, με την FIBA να ανακοινώνει, πως τα τουρνουά στην Ντόχα, τη Μανίλα, την Τσενγκντού, την Πόλη του Μεξικό και της Ουτσουνομίγια, που περιλαμβάνονται στο 3x3 World Tour 2020, θα αναβληθούν προκειμένου να προστατευθεί η υγεία και η ασφάλεια παικτών, προπονητών, επισήμων και οπαδών.

Η νέα ημερομηνία για τα τουρνουά της Ντόχα, της Πόλης του Μεξικό και της Ουτσουνομίγια θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ ήδη, τα τουρνουά της Μανίλα και της Τσενγκντού, έχουν προγραμματιστεί για τις 15-16 Αυγούστου και 17-18 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Όσον αφορά τα συνολικά έξι εναπομείναντα Προολυμπιακά τουρνουά (ανδρών και γυναικών), καθώς υπενθυμίζεται πως το αγώνισμα περιλήφθηκε από φέτος στα Ολυμπιακά Αθλήματα, το Διοικητικό Συμβούλιο της FIBA ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει τις συζητήσεις με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Η FIBA θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις της πανδημίας σε καθημερινή βάση και θα εκτιμήσει τις επιλογές της, ώστε να ληφθεί η απόφαση για την συνέχιση των διοργανώσεων, όταν και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Πηγή και φωτό: fiba.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.