Μπήκαν κανονικά Σπανούλης και Μπέγκιτς

Written by  Σεπ 30, 2013

Με μοναδική απουσία αυτή του Έισι Λο, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα συνεχιστεί η προετοιμασία των Πρωταθλητών Ευρώπης για τη νέα χρονιά, καθώς στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχουν πλέον κανονικά οι Σπανούλης και Μπέγκιτς.

 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε από το Ευρωμπάσκετ, ωστόσο, αισθάνεται αρκετά καλύτερα και με την επιστροφή των συμπαικτών του από την Κωνσταντινούπολη, όπου συμμετείχαν στο «RixosCup», ενσωματώθηκε κανονικά στις προπονήσεις.

Μαζί του μπήκε στην ομάδα και ο Μίρζα Μπέκιτς, ο οποίος είχε πάρει λίγες ημέρες άδειας παραπάνω, καθώς οι δικές του υποχρεώσεις με την Εθνική Σλοβενίας στο Ευρωμπάσκετ διήρκησαν περισσότερο. Πλέον ο νεοαποκτηθείς σέντερ του Ολυμπιακού μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων και θα ακολουθήσει κανονικά την ομάδα στη Βραζιλία για τις δύο αναμετρήσεις με την Πινέιρος για το Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πλέον έχει σχεδόν όλους του παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον Έισι Λο και μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του για τις δύσκολες υποχρεώσεις με το «καλημέρα» της νέας χρονιάς, ελπίζοντας πως ο τραυματισμός του αριστερόχειρα γκαρντ θα είναι ο τελευταίος και η ομάδα θα είναι πλήρης και υγιής.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.