Τρίτη σερί ήττα για τον Άρη

Written by  Νοε 30, 2016

Την τρίτη του συνεχόμενη ήττα στην Ευρώπη γνώρισε ο Άρης, που δεν τα κατάφερε απέναντι στην φορμαρισμένη Μονακό και με το τελικό 62-65 έπεσε στο 4-3 στο FIBA Champions League.

Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν σε κακό επιθετικά βράδυ (4/23 τρίποντα, 10/20 βολές), ενώ στα προβλήματά του προστέθηκε και ο τραυματισμός του Έρικ Μπάκνερ, ο οποίος αποχώρησε στο ξεκίνημα του τρίτου δεκάλεπτου και η ρακέτα της ελληνικής ομάδας βρέθηκε εκτεθειμένη.

Ο Άρης ξεκίνησε πολύ άσχημα, με την γαλλική ομάδα να βρίσκει τρόπο να δημιουργήσει από το ξεκίνημα μια διαφορά, εκμεταλλευόμενη την αστοχία των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη για να προηγηθεί με 12-21 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Η κατάσταση δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα, με τον Άρη να είναι αρκετά άστοχος και να μην μπορεί να πλησιάσει στο σκορ, με αποτέλεσμα η Μονακό να διατηρεί άκοπα το προβάδισμα μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.

Παρά τον τραυματισμό του Μπάκνερ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, η ελληνική ομάδα βρήκε τρόπο να επιστρέψει στο ματς και να προηγηθεί στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, ωστόσο, στο τέλος έμεινε από λύσεις, ενώ δεν βοηθήθηκε από τα άσχημα ποσοστά της κι έτσι το τελικό 62-65 ήρθε να την πληγώσει για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική στο FIBA Champions League.

Ο Μάικλ Τζένκινς είχε 20 πόντους με 4 ριμπάουντ, ο Γουίλ Κάμμινγκς είχε 17 πόντους με 3 ριμπάουντ και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έκανε double-double με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ από την Μονακό, ο Μποστ είχε 13 πόντους με 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ και ο Ουαταρά είχε 13 πόντους με 4 ριμπάουντ,

Τα δεκάλεπτα: 12-21, 30-37, 47-46, 62-65

Άρης (Πρίφτης): Μαρμπλ, Ξανθόπουλος, Φλιώνης 2, Τσαϊρέλης, Τζένκινς 20, Κάμινγκς 17, Ζάρας 4, Μούρτος, Σίμτσακ, Μπάκνερ 2, Γιάνκοβιτς 15, Ντραγκίσεβιτς 2

Μονακό (Μίτροβιτς): Μποστ 13, Ράιτ 8, Συ 4, Γκλαντίρ 5, Αμπούντου 9, Ριγκόρ2, Φοφανά 2, Κάνερ-Μέντλεϊ 3, Ουαταρά 13, Μπράιαντ 6

 

Φωτώ: basketballcl.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.