Καταιγιστική η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του FIBA Champions League

Written by  Οκτ 18, 2016

Η ΑΕΚ ήταν απολαυστική στην πρεμιέρα της στο FIBA Champions League όπου διέλυσε την Σζολνόκι με 92-49 και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Η «Ένωση» εμφανίστηκε σοβαρή, με πολύ διάθεση να τρέξει και να προσφέρει θέαμα, ενώ απέναντι στην αδύναμη ουγγρική ομάδα έπαιξε ελεύθερα, έτρεξε και χάρισε θέαμα στους φιλάθλους της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι δεν χωράει κριτική, καθώς η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη, με την ελληνική ομάδα να είναι καταιγιστική, να παίρνει προβάδισμα από νωρίς και να φτάνει σε διπλάσιο σκορ στο ημίχρονο (50-25) και στη συνέχεια να κυριαρχεί σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ με 14 πόντους και 3 ριμπάουντ και ακολούθησε ο Δημήτρης Μαυροειδής με 12 πόντους και 6 ριμπάουντ. Στο ντεμπούτο του με την φανέλα της «Ένωσης», ο Ράνταλ Φάλκερ δεν σκόραρε, αλλά μάζεψε 7 ριμπάουντ και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους».

Τα δεκάλεπτα: 26-13, 50-25, 73-39, 92-49

ΑΕΚ (Ζντοβντς): Ούκιτς 5, Σάκοτα 8, Βασιλειάδης 10, Μιλόσεβιτς 9, Ντίξον 7, Λαρεντζάκης 14, Φάλκερ, Ιβάνοβιτς 8, Μαυροειδής 12, Σκουλίδας 2, Γουίλιαμς 10, Τσαλμπούρης 7

Σζολνόκι: Μπαρνίς 6, Ράιτ 8, Χαϊντού, Έιλινγκσφελντ 6, Γουίτμαν 6, Βοϊβόντα 8, Τοθ, Ράντνερ 2, Μπορίσοφ 10, Πόποβιτς 3

 

Φωτό: basketballcl.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.