Οριστικό: Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Παπανικολάου

Written by  Ιαν 19, 2016

Ο Κώστας Παπανικολάου επιστρέφει και επισήμως στον Ολυμπιακό, αφού η Μπαρτσελόνα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να ματσάρει την προσφορά των «ερυθρολεύκων» και έτσι, ο 25χρονος διεθνής φόργουορντ θα επιστρέψει στον Πειραιά, βάζοντας τέλος στο σήριαλ των τελευταίων ημερών.

Η αγωνία των φιλάθλων του Ολυμπιακού ήταν στα «κόκκινα» όλες τις προηγούμενες ημέρες, καθώς ήταν ήδη γνωστή η συμφωνία της διοίκησης της ομάδας, αλλά και η επιθυμία του παίκτη να ξαναφορέσει τα «ερυθρόλευκα», ωστόσο, τον τελευταίο λόγο τον είχε η Μπαρτσελόνα, η οποία βάσει των όρων του συμβολαίου είχε την δυνατότητα να κάνει την ίδια προσφορά με την ελληνική ομάδα και να κάνει και πάλι τον παίκτη δικό της.

Έπειτα από συναντήσεις του προπονητή της Μπαρτσελόνα Τσάβι Πασκουάλ με την διοίκηση των «μπλαουγκράνα», αποφασίστηκε πως η ισπανική ομα΄δα θα σεβαστεί την επιθυμία του παίκτη και με συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε, επισημοποιήθηκε η επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Παπανικολάου αναχωρεί άμεσα για την Ελλάδα και αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα την Πέμπτη, ενώ με την επιστροφή του Ολυμπιακού από το Κάουνας, όπου θα βρεθεί για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του, Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παπανικολάου έχει άμεσα δικαίωμα συμμετοχής στην Α1, ενώ θα μπορεί να συμμετάσχει και στην Ευρωλίγκα μετά την έκτη αγωνιστική του Top 16. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.