Χάντερ: «Είναι πάντα όμορφο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο»

Written by  Δεκ 30, 2015

Χαρούμενος για την νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά περισσότερο από τον τρόπο που ηρθε αυτή, δηλώνει ο Οθέλο Χάντερ, ο οποίος, ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να επαναπαυθεί και να κοιτάξει παιχνίδι με παιχνίδι στο Top 16 αν θέλει να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε στο agapotobasket.gr για την αναμέτρηση με του «μπλαουγκράνα», την αμυντική φιλοσοφία του Ολυμπιακού και την προετοιμασία για τη συνέχεια, ενώ προσκάλεσε τους φιλάθλους να γεμίζουν το ΣΕΦ σε όλο το Top 16 για να δίνουν ενέργεια και πάθος στους παίκτες της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός έπιασε εξαιρετική απόδοση σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και πήρε μια μεγάλη και σημαντική νίκη στην πρεμιέρα του στο Top 16. Πως αισθάνεστε γι’ αυτήν την καλή αρχή;

Νιώθουμε χαρούμενοι. Δεν θα το γιορτάσουμε πολύ γιατί πρέπει να παίρνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή και να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Πρέπει να παίζουμε σκληρά σε κάθε παιχνίδι και μετά να κοιτάμε το επόμενο.

Πιστεύεις ότι η κυριαρχία σας στα ριμπάουντ ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες που σας χάρισαν τη νίκη;

Σιγουρα, τα ριμπάουντ ήταν σημαντικά, αλλά και άλλοι παράγοντες όπως το να βλέπεις τον Νίκο (σ.σ. Μιλουτίνοφ) να παίζει τέτοια άμυνα πάνω στον Τόμιτς. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι και του έβαλε δυσκολα και πάλεψε πολύ όπως και όλη η ομάδα. Είναι καλό να βλέπεις όλους να σκοράρουν, να τρέχουν γρήγορα και να παίζουν τόσο καλά.

Ο επόμενος αγώνας είναι στην Ισπανία απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα, μια ομάδα που την γνωρίζετε από την πρώτη φάση παίξατε μαζι. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξετε σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι;

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν θα πω ψέμματα. Είναι δύσκολο να παίζεις εκεί που έχουν πολύ θερμούς οπαδούς, παίζουν πολύ καλά, πρέπει να δούμε πολλά βίντεο, να εκτελέσουμε τα πλάνα μας, επιθετικά και αμυντικά και να είμαστε προετοιμασμένοι.

Και μια κουβέντα για τον κόσμο που γέμισε και πάλι το γήπεδο και φώναζε διαρκώς για να σας δώσει ώθηση;

Είναι πάντα πολύ όμορφο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο μπροστά τους θεατές μας. Είναι όμορφο. Είμαι χαρούμενος που επιτέλους βλέπουμε το γήπεδο να γεμίζει.

Άρα τους περιμένετε και στα επόμενα παιχνίδια του Top 16.

Το καλό που τους θέλω! (Γέλια)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.