Ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και ο Λαφαγιέτ

Written by  Ιουν 29, 2015

Οι αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό συνεχίζονται, με τον Όλιβερ Λαφαγιέτ να αποτελεί και επισήμως παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους» που δεν ενεργοποίησαν τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

 

Ο γκαρντ των Πρωταθλητών Ελλάδας ήταν αναμενόμενο ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά, αφού η παρουσία του δεν έφτασε στα επίπεδα που περίμεναν στην διοίκηση και το τεχνικό τιμ κι έτσι, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο παίκτης είναι πλέον ελεύθερος και θα αναζητήσει την τύχη του σε κάποια άλλη ομάδα. Ήδη η ομάδα της Μάλαγα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Με την αποχώρηση του Λαφαγιέτ, ο Ολυμπιακός αναμένεται να αναζητήσει και δεύτερο παίκτη για την περιφέρειά του, αφού ήδη ο Σλούκας ανακοινώθηκε από την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. Ο Αμερικανός Στρόμπερι φαίνεται πως είναι ένα βήμα από τον Πειραιά, ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πιθανότητες να ενταχθεί στο ρόστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας συγκεντρώνει και ο συμπατριώτης του Μάλκομ Ντιλέινι, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Πηγή: redplanet.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.