Τέλος ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό

Written by  Ιουν 26, 2015

Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αφού δεν πείστηκε ούτε από την βελτιωμένη πρόταση της διοίκησης της ομάδας και όλα δείχνουν πως απομένει μόνο η επισημοποίηση της συνεργασίας του με την Φενερμπαχτσέ.

 

Ο νεαρός διεθνής γκαρντ συναντήθηκε με ους αδερφούς Αγγελόπουλους, οι οποίοι του έκαναν ακόμα μεγαλύτερη πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αυξάνοντας, μάλιστα, τις προτεινόμενες απολαβές κατά 35%, ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης έδειξε αποφασισμένος να μην την αποδεχθεί. Η συνάντηση κράτησε περίπου τέσσερις ώρες, δείγμα της επιθυμίας των δύο πλευρών να τα βρουν, όμως, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» πολλοί από τους οποίους περίμεναν έξω από τα γραφεία μέχρι να μάθουν την τελική έκβαση.

Ο ίδιος, βγαίνοντας από τα γραφεία της ΚΑΕ, ερωτηθείς από δημοσιογράφους ξεκαθάρισε ότι δεν θα μείνει στην ομάδα, αλλά και το ότι δεν θα υπάρξει και νέο ραντεβού με την διοίκηση. Ξεκαθάρισε επίσης πως η διαφωνία τους δεν ήταν στο οικονομικό κομμάτι, χωρίς, παρ’ όλα αυτά, να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Μετά από όλα αυτά, όπως όλα δείχνουν ο διεθνής γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φενερμπαχτσέ, όπου θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.