MVP του Απριλίου ο Πρίντεζης (vids)

Written by  Απρ 28, 2015

Το τρίποντό του στην εκπνοή τους τέταρτου αγώνα των play off, εστειλε τον Ολυμπιακό στο Final Four της Ευρωλίγκα και τους φιλάθλους του στο... τρελοκομείο! Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Γιώργου Πρίντεζη, ωστόσο, σε όλη τη διάρκεια του μήνα, του χάρισαν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του Απριλίου σε ολόκληρη τη διοργάνωση.

 

Και όχι άδικα, αφού ο διεθνής πάουερ φόργουορντ έκανε ό,τι περνούσε απο το χέρι του για να στείλει τον Ολυμπιακό στην τελική φάση της διοργάνωσης όπου θα διεκδικήσει το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας του.

Στο διάστημα του Απριλίου, ο Ολυμπιακός έδωσε έξι αγώνες (δύο για το Top 16 και τέσσερις για τα play off) με απολογισμό 4 νίκες και δύο ήττες. Αρχή έγινε στην ήττα των «ερυθρολεύκων» στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ με 76-70, εκεί όπου χάθηκε οριστικά το πλεονέκτημα έδρας για τα προημιτελικά, όπου, παρά την ήττα της ομάδας του, ο Γιώργος Πρίντεζης είχε 16 πόντους με 5 ριμπάουντ.

Ακολούθησε η τελευταία αναμέτρηση για το Top 16, στο ΣΕΦ απέναντι στην Νιζνί Νόβγκοροντ, όπου είχε 12 πόντους και 7 ριμπάουντ στη νίκη του Ολυμπιακού με 77-70 και ακολούθησε η περιπέτεια των play off απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Στην πρώτη αναμέτρηση ο Ολυμπιακός γνώρισε εύκολη ήττα με 73-57, με τον Πρίντεζη να είναι εξίσου κακός με τους συμπαίκτες του με μόλις 4 πόντους και 3 ριμπάουντ, όμως, στις τρεις επόμενες αναμετρήσεις που οδήγησαν τους «ερυθρόλευκους» στο Final Four, ήταν μαζί με το Βασίλη Σπανούλη οι καταλύτες.

Στον δεύτερο αγώνα, όπου ο Ολυμπιακός έκανε το «break» με 63-76, ο «Πριντ» είχε 22 πόντους με 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ στο ΣΕΦ είχε 19 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο στην νίκη με 73-71 στο τρίτο ματς και 14 πόντους και 3 ριμπάουντ στο τέταρτο, που «σφράγισε» με το τρίποντό του σε νεκρό χρόνο για το τελικό 71-68 που άναψε το «φυτίλι» των πανηγυρισμών  στις κερκίδες του ΣΕΦ.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η Ευρωλίγκα για τον πολυτιμότερο παίκτη τον μήνα Απρίλιο:

 

 

 

Το τρίποντο, μάλιστα, του Γιώργου Πρίντεζη αναδείχθηκε η κορυφαία φάση των play off. Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

 

Πηγή: Euroleague Basketball 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.