«Ερυθρόλευκη» πρεμιέρα στη Βαλένθια

Written by  Οκτ 16, 2014

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στην Ισπανία κόντρα στη Βαλένθια (22:00 NERIT) με τους «ερυθρόλευκους» να αναζητούν την νίκη και το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα ώστε να ξεκινήσουν ιδανικά το φετινό μαραθώνιο της ευρωλίγκας.

 

Ο Ολυμπιακός μετά την νίκη στην πρεμιέρα της Α1 επί του Απόλλωνα Πάτρας, θέλει να κάνει το ίδιο και απόψε και να αφήσει μια και καλή το άτυχο αποτέλεσμα του ΟΑΚΑ στο παρελθόν. Ο Μίλαν Τόμιτς, που εκτελεί χρέη προπονητή μετά την παραίτηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, δεν μπορεί να υπολογίζει τους Γιάννη Παπαπέτρου, Τρέμελ Ντάρντεν και Γιώργο Πρίντεζη, ωστόσο, έχει προετοιμάσει την ομαδα του όσο καλυτέρα μπορεί προκειμένου να φύγει με την νίκη από την έδρα της Βαλένθια.

Τα ευχαρίστα νέα για το τεχνικό επιτελείο ακούν στο όνομα Ματ Λοτζέσκι. Ο Αμερικανο-Βέλγος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων»μπορεί να έχασε κάποιες προπονήσεις εξαιτίας προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα, αλλα θα κάνει τα αδύνατα δυνατά και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση, όπου μόνος σκοπός των Πειραιωτών είναι να ξεκινήσουν με νίκη τη φετινή ευρωπαϊκή τους περιπέτεια.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.