Πήρε γερό μάθημα από τη Μάλαγα

Written by  Σεπ 25, 2014

Ο Ολυμπιακός έδειξε τις αδυναμίες του στη δεύτερη μέρα του «GloriaCup» της Κωνσταντινούπολης και γνώρισε την ήττα απέναντι στη Μάλαγα με 69-82, την πρώτη του στην περίοδο της προετοιμασίας.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν κακή άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ έχασαν τα αμυντικά ριμπάουντ, τομέας «κλειδί» για την έκβαση της αναμέτρησης και που πρέπει να δουλευθεί καλά στο υπόλοιπο της προετοιμασίας. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στο πρώτο ημίχρονο επιθετικά τουλάχιστον πήγαιναν αρκετά καλά, ωστόσο, στο δεύτερο έπαθαν ολική καθίζηση πετυχαίνοντας μόλις 29 πόντους συνολικά, επίδοση που, με την άμυνα να παραμένει σε όχι καλή κατάσταση, οδήγησαν στην πρώτη ήττα στην περίοδο της προετοιμασίας.

Ο Ματ Λοτζέσκι συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις, πετυχαίνοντας συνολικά 18 πόντους, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης με 10 πόντους και 9 ασίστ ήταν ο κύριος οργανωτής του παιχνιδιού των «ερυθρολεύκων». Καλή εμφάνιση στην επίθεση έκαναν και οι Χάντερ και Λαφαγιέτ με 12 και 11 πόντους αντίστοιχα, ωστόσο, η πολύ κακή περιφερειακή άμυνα του Ολυμπιακού επέτρεψε στους Γκρέιντζερ με 20 πόντους, Γκριν με 17, Κουζμίνσκας με 16 και Βασιλειάδη με 12 να «βομβαρδίζουν» από τα 6,75 μ.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό του τουρνουά, ενώ η Μάλαγα στον μεγάλο τελικό.

Τα δεκάλεπτα: 25-22, 40-44, 54-66, 69-82 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.