Χαλάρωση και ευκαιρίες στους νέους

Written by  Σεπ 18, 2014

Την ευκαιρία για μια χαλαρή προπόνηση πριν από την επιστροφή του στην Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του είχε ο Ολυμπιακός που στο τελευταίο του φιλικό επί ιταλικού εδάφους επικράτησε εύκολα με 90-61 της Φορλί, ομάδας της Α2 Ιταλίας.

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε εκτός τους Σπανούλη, Ντάνστον, Λοτζέσκι προκειμένου να ξεκουραστούν και να μην ρισκάρει κάποιον ακόμα τραυματισμό, ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής κυρίως στα νέα αποκτήματα της ομάδας, τους διεθνείς που μπήκαν αργότερα στην προετοιμασία, αλλά και τους νέους παίκτες που ψάχνουν τις ευκαιρίες τους να καθιερωθούν στο υψηλό επίπεδο.

Όσοι αγωνίστηκαν άρπαξαν την ευκαιρία τους, αφού όλοι έδειξαν διάθεση, ενέργεια και προσαρμογή, γεγονός που σίγουρα χαροποίησε τον προπονητή των «ερυθρολεύκων». Κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Οθέλο Χάντερ με 17 πόντους, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Πρίντεζης, Κατσίβελης και Αγραβάνης.

Μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στην Αθήνα και συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το τουρνουά «RixosCup» της Κωνσταντινούπολης, όπου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον βαθμό ετοιμότητάς τους για την σεζόν που ξεκινά με πρώτη επίσημη υποχρέωση τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Τα δεκάλεπτα: 26-13, 44-36, 72-51, 90-61

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.