Κάταγμα στο χέρι και εκτός για ένα μήνα ο Ντάρντεν

Written by  Σεπ 17, 2014

Η ατυχία χτύπησε και πάλι τον Ολυμπιακό, αφού ο Τρεμέλ Ντάρντεν υπέστη κάταγμα στο χέρι και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον ένα μήνα, κάτι που σημαίνει ότι χάνει και τον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

 

Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού χτύπησε στο χέρι κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη βενέτσια και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε ακτινογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού. Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα 4ου μετακαρπίου και κάταγμα 1ης φάλαγγας μέσου δακτύλου στο δεξί χέρι. Αμέσως του τοποθετήθηκε γύψος και αποφασίστηκε να επιστρέψει προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας, ωστόσο, οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για τουλάχιστον ένα μήνα.

Η εξέλιξη αυτή μόνο ευχάριστη δεν μπορεί να είναι για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αφού μετά τον Ιωάννη Παπαπέτρου, χάνει και ένα ακόμα σημαντικό παίκτη και μένει πλέον στη θέση «3» μόνο με τον Ματ Λοτζέσκι, με την έναρξη της χρονιάς να είναι προ των πυλών. Έπειτα από αυτό, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα μιας προσθήκης της τελευταίας στιγμής προκειμένου να μην υπάρξει κενό τουλάχιστον στο ξεκίνημα της περιόδου.

Πηγή και Φωτό: olympiacosbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.