Θετικό και το δεύτερο τεστ για Ολυμπιακό

Written by  Σεπ 17, 2014

Χαλαρό ήταν και το δεύτερο φιλικό του Ολυμπιακού στην Ιταλία, αφού απέναντι στην αδύναμη Βενέτσια οι «ερυθρόλευκοι» πήραν εύκολη νίκη με 63-93 με κορυφαίο τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος δείχνει στην προετοιμασία πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

 

Οι Πειραιώτες δεν δυσκολεύθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε και πάλι τους παίκτες του να παίζουν ελεύθερα και τα νέα αποκτήματα σταδιακά να ενσωματώνονται με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ματ Λοτζέσκι ήταν και πάλι ο κορυφαίος με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 5 κλεψίματα και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση στο ξεκίνημα της χρονιάς, όπου πλέον θα πρέπει να αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες, έπειτα από την πρώτη του σεζόν στην ομάδα.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν επίσης οι Χάντερ και Ντάνστον που δείχνουν να βρίσκουν τις συνεργασίες τους και να δημιουργούν ένα καλό δίδυμο στη γραμμή των ψηλών του Ολυμπιακού, καθώς επίσης και οι Λαφαγιέτ και Ντάρντεν, στην εμπειρία και ποιότητα των οποίων ποντάρει πολύ ο Γιώργος Μπαρτζώκας για να βοηθήσουν την ομάδα, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης δείχνει πως έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε την περασμένη σεζόν και πως μπορεί φέτος να πάρει ξανά την ομάδα στις πλάτες του.

Αν και η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν ήταν πολύ μεγάλη, αλλά αποτελεί μια ομάδα με πολλές φιλοδοξίες, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα εξήρε την πολύ καλή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της Βενέτσια στο γήπεδο, ενώ ξεκαθάρισε πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, καθώς η προετοιμασία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και προς το παρόν γίνονται δοκιμές.

Στην ίδια φιλοσοφία και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος εξήγησε πως η ομάδα συμπληρώθηκε μόλις τώρα με την επιστροφή όλων των διεθνών και όλοι προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους, ωστόσο, διαβεβαίωσε πως γίνεται σκληρή δουλειά, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, που δεν θα είναι άλλος από τον μεγάλο προημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

  

Τα δεκάλεπτα: 19-29, 36-50, 53-75,  63-93

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.